Aanmelden voor schooljaar 2024-2025

Kan je niet wachten om in september op het Heilig Hart van Maria – instituut te starten?

Wil je onze school beter leren kennen? Heb je nog vragen bij je studiekeuze?

Je bent welkom!

 

We nodigen je graag uit op één van onderstaande infomomenten. Omdat we het belangrijk vinden dat elke kandidaat-leerling voldoende gerichte informatie kan krijgen, werken we steeds op afspraak. Tijdens een persoonlijk gesprek beantwoorden we al je vragen en kan je, indien overtuigd van onze werking, aanmelden.

 

 

  • Op zaterdag 2 maart 2024, tussen 9.00 en 16.30 uur: info en rondleiding voor ouders/leerlingen van het basisonderwijs, met mogelijkheid tot aanmelden.

We kunnen terugblikken op een geslaagd eerste infomoment. Bedankt voor jullie interesse in onze school!

 

  • Op maandagavond 27 mei 2024, van 17.00 tot 21.00 uur: info en rondleiding voor ouders/leerlingen voor alle leerjaren, met mogelijkheid tot aanmelden.

Een afspraak plannen voor een rondleiding op onze school kan vanaf maandag 13 mei 2024 (omstreeks 12.00 uur) tot vrijdagochtend 24 mei via de website (per uitzondering ook telefonisch). Vanaf dat moment kan je via de website ook digitaal aanmelden voor alle jaren en richtingen.
 

Belangrijk om te weten:

Elke leerling die voldoet aan de toelatingsvoorwaarden voor het 1ste jaar is in principe ingeschreven, dus in het 1ste jaar is er geen wachtlijst. Voor kandidaat-leerlingen van het 2de t.e.m. het 7de jaar is het tijdstip van invullen van het aanmeldingsformulier van belang. Dit tijdstip bepaalt immers de chronologische volgorde van aanmelding.

 

  • Op vrijdagnamiddag 28 juni 2024 en tijdens de zomervakantie: gerichte info met mogelijkheid tot aanmelden voor alle leerjaren.

Onderkant formulier

 

Contact

Wens je hulp bij jouw school- of studiekeuze? Heb je andere vragen? Wij helpen je graag verder. Je kan jouw vraag per mail formuleren aan secretariaat@hhvm.be. Of je kan ons tijdens de lesdagen telefonisch contacteren op het nummer 03 658 12 62. De school is gesloten van 6 juli 2024 t.e.m. 18 augustus 2024.