Informatie en inschrijvingen schooljaar 2021-2022


Digitale kijk

 

Een secundaire school kiezen in coronatijden? Niet evident. We proberen je alvast graag via de digitale weg een beeld te geven van onze school. Je kan een digitale kijk aanvragen waarop je heel wat filmpjes kan terugvinden waarin onze school en de richtingen voorgesteld worden. Bovendien hoor je ook de leerlingen aan het woord. Want zeg nu zelf, zij zijn de enige echte experts!  Vraag jouw toegang aan door onderstaand formulier in te vullen. Geef bovendien geheel vrijblijvend je adres op om een brochure te ontvangen van het Heilig Hart van Maria-Instituut.

Aanvraag digitale kijk

Informatiemomenten

→ Infomoment – maandagavond 10 mei

In maart en april organiseerden wij reeds online infomomenten voor onze kandidaat-leerlingen voor het eerste jaar. Op 10 mei 2021 staan wij graag paraat voor geïnteresseerden voor alle leerjaren. We hadden u heel graag op school willen verwelkomen, maar helaas zorgt de actuele situatie er voor dat dit nog steeds niet kan. Met groot enthousiasme staan we dus opnieuw online voor u klaar. Na een korte verwelkoming en voorstelling van onze school blijven onze leerkrachten en medewerkers beschikbaar om u verder te woord te staan en zo al uw vragen te beantwoorden. We werken hiervoor met een infomoment om 18.30u en om 20.00u. Om alles in goede banen te kunnen leiden vragen wij u vooraf in te schrijven voor één van deze tijdsloten via onderstaand formulier. Hoe u die dag het infomoment start wordt uitgelegd in deze handleiding.

Aanmelding digitale infomoment - Maandag 10 mei 2021

→ Infomoment – woensdagmiddag 30 juni

Ook op woensdagmiddag 30 juni 2021 zal er, afhankelijk van de geldende maatregelen, een infomoment op school of digitaal georganiseerd worden. Binnenkort kan u al de nodige info hieromtrent lezen op onze website. Ook via social media houden we u graag op de hoogte.

 

Inschrijvingen

Heb jij interesse in onze school? Ben je voldoende geïnformeerd en heb je je keuze gemaakt? Druk dan op onderstaande afbeelding om een officiële aanmelding te starten. De aanmelding verloopt digitaal. Het tijdstip van aanmelding bepaalt de volgorde van inschrijving. Klik hier om de handleiding voor deze aanmelding te downloaden. U zal vervolgens telefonisch gecontacteerd worden om de inschrijving te vervolledigen en definitief te maken.

 

Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag verder:

Telefoon onthaal van de school: 03 658 12 62

E-mail: secretariaat@hhvm.be of