Informatie en inschrijvingen schooljaar 2021-2022


Digitale kijk

 

Een secundaire school kiezen in coronatijden? Niet evident. We proberen je alvast graag via de digitale weg een beeld te geven van onze school. Je kan een digitale kijk aanvragen waarop je heel wat filmpjes kan terugvinden waarin onze school en de richtingen voorgesteld worden. Bovendien hoor je ook de leerlingen aan het woord. Want zeg nu zelf, zij zijn de enige echte experts!  Vraag jouw toegang aan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanvraag digitale kijk

Inschrijvingen

Ben je voldoende geïnformeerd en heb je je keuze gemaakt? Druk dan op onderstaande afbeelding om een officiële aanmelding te starten.

De aanmelding verloopt digitaal. Het tijdstip van aanmelding bepaalt de volgorde van inschrijving. Klik hier om de handleiding voor deze aanmelding te downloaden. U zal vervolgens telefonisch gecontacteerd worden om de inschrijving te vervolledigen en definitief te maken.

 

Informatie

Heeft u hulp nodig bij uw school- of studiekeuze? Heeft u andere vragen? Wij helpen u graag verder.

U kan uw vraag per mail formuleren aan secretariaat@hhvm.be.  

Of u kan ons telefonisch contacteren op het nummer 03 658 12 62, en dit op volgende momenten:

  • tot en met 30 juni: tijdens schooluren;
  • van donderdag 1 juli tot en met dinsdag 6 juli en van maandag 16 augustus tot en met 27 augustus: van 8.30 u tot 12 u;
    ! wegens personeelsvergadering zal het onthaal van de school op maandag 23 augustus vanaf 10 u tijdelijk niet bereikbaar zijn.
  • vanaf 30 augustus: tijdens schooluren.

De school is gesloten van donderdag 8 juli tot maandag 16 augustus.