Informatie en inschrijvingen schooljaar 2021-2022


Informatie en inschrijvingen voor het eerste jaar

→ Ben je voldoende geïnformeerd en heb je je keuze gemaakt? Druk dan op onderstaande afbeelding om een officiële aanmelding te starten. Dit kan vanaf zaterdag 6 maart 2021 om 10.00u. Klik hier om de handleiding voor deze aanmelding te downloaden.

→ Twijfel je nog? Of wil je onze school graag nog wat beter leren kennen? Dit kan op volgende manieren:

  • Digitale kijk in het Heilig Hart van Maria-Instituut – Vanaf woensdag 24 februari 2021

Een secundaire school kiezen in coronatijden? Niet evident. We proberen je graag via de digitale weg een beeld te geven van onze school. Vanaf 24 februari 2021 zal je op deze website heel wat filmpjes kunnen terugvinden waarin onze school en de richtingen voorgesteld worden. Bovendien hoor je ook de leerlingen aan het woord. Want zeg nu zelf, zij zijn de enige echte experts! Vraag snel jouw toegang aan via onderstaand formulier. Geef geheel vrijblijvend je adres op om een informatie pakket te ontvangen van het Heilig Hart van Maria-Instituut.

Aanvraag digitale kijk

 

  • Digitaal infomoment – zaterdag 6 maart 2021

Op zaterdag 6 maart 2021 kon je deelnemen aan ons eerste online infomoment. Lukte het niet om hier bij te zijn? We hopen jullie snel een keertje op school te kunnen ontvangen op één van de andere data.

 

  • Inschrijvingen + extra infomoment – zaterdag 24 april 2021

Officieel mag er pas ingeschreven worden vanaf 24 april 2021. We hopen van harte jullie die dag op de school te mogen verwelkomen om je inschrijving te voltooien. Bovendien zouden we dan ook graag een extra infomoment organiseren met een rondleiding op afspraak. Of en hoe dit georganiseerd zal worden, moeten we nog even afwachten… We bekijken tegen die datum wat mogelijk is met de meest recente coronamaatregelen.

 

Informatie en inschrijvingen voor alle leerjaren

Infomoment – maandagavond 10 mei + woensdagmiddag 30 juni

Voorlopig noteren wij bovenstaande data voor een infomoment en mogelijkheid tot inschrijven voor kandidaat-leerlingen voor alle leerjaren. Indien zou blijken dat ook deze momenten niet fysiek op de school mogen doorgaan, zullen wij een bijkomende digitale inschrijving organiseren.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Indien u meer informatie wenst:
secretariaat@hhvm.be of 03 658 12 62