Informatie en inschrijvingen


Digitale kijk

Een secundaire school kiezen in coronatijden? Niet evident.
Je kan een digitale kijk aanvragen waarop je heel wat filmpjes terugvindt met informatie over onze school en studierichtingen. Bovendien hoor je leerlingen aan het woord. Want zeg nu zelf, zij zijn de enige experts! Vraag jouw toegang aan door onderstaand formulier in te vullen.

Aanvraag digitale kijk

Inschrijvingen in het kader van heroriëntatie 2021-2022

Informatie

Overweeg je een overstap naar onze school? Je bent welkom, tenzij de klas waarvoor je interesse hebt, volzet is natuurlijk.
Bel of mail gerust voor meer inlichtingen.

Stap 1: Aanmelden voor inschrijving

Ben je voldoende geïnformeerd en heb je je keuze gemaakt? Druk dan op onderstaande afbeelding om een officiële aanmelding te starten.

De aanmelding verloopt digitaal. Het tijdstip van aanmelding bepaalt de volgorde van inschrijving.

Klik hier om de handleiding voor deze aanmelding te downloaden.

Stap 2: Aanmelding omzetten naar inschrijving

Teneinde de inschrijving definitief te maken, willen we je graag uitnodigen op de school. Je hebt de kans om extra informatie door te geven en bijkomende vragen te stellen. Gelieve op maandag 10 januari tussen 9.00 en 16.00 u contact op te nemen met de school voor het maken van een afspraak op het nummer 03 658 12 62.

 

Contact

Wens je hulp bij jouw school- of studiekeuze? Heb je andere vragen? Wij helpen je graag verder.

Je kan jouw vraag per mail formuleren aan secretariaat@hhvm.be.

Of je kan ons telefonisch contacteren op het nummer 03 658 12 62 , en dit tijdens lesdagen. Tijdens de kerstvakantie kan je ons ook telefonisch bereiken op dinsdag 28 december tussen 8.30 uur en 12 uur.